Консульство Венгрии

Перелік документів – туризм. 
1.  Повністю, розбірливо заповнена та підписана візова анкета.
2. 1 кольорове фото (3,5 × 4,5 cм), термін дії якого не перевищує більше ніж 6 місяців.
3.  Закордонний паспорт, термін дії якого перевищує термін дії бажаної візи на три місяці.
4.  Всі дійсні на момент подання анкети закордонні паспорти.
5.  Копія першої сторінки закордонного паспорта, копії раніше оформлених віз.
6.  Копія внутрішнього паспорта та усіх сторінок з відмітками
7.  Дійсне по всій території Шенгену медичне страхування (мін. 30 000 EUR). Термін дії страхування
повинен перевищувати час запланованого перебування за кордоном на 15 днів.

Документи, що підтверджують мету поїздки:
• довідка з туристичної фірми (ваучер);
• у випадку індивідуальної поїздки – підтвердження про бронювання та попередню оплату готелю
(місця проживання);
• дійсні квитки або бронювання квитків, свідоцтво про реєстрацію ТЗ, зелена карта і т. п.
Документи, що підтверджують намір повернення:
• оригінал довідки з місця роботи;
• для приватних підприємців – свідоцтво про реєстрацію;
• для пенсіонерів – пенсійне посвідчення.

Підтвердження про наявність матеріального забезпечення:
• оригінал довідки з місця роботи про доходи за останні 6 місяців;
• довідка з банку про рух коштів на рахунку за останні 3 місяці;
• для приватних підприємців – довідка від Державної податкової інспекції про розмір і джерела доходів;
• для пенсіонерів – довідка про розмір пенсії за останні 6 місяців.

У випадку поїздки не повнолітніх дітей:
• нотаріально засвідчена заява від батьків про дозвіл на виїзд дитини за кордон та покриття видатків;
• довідка з навчального закладу;
• копія свідоцтва про народження.

Крім названих документів консул може попросити надати інші документи.
Документи, що додаються до заяви, мають бути в оригіналі. Якщо заявнику в майбутньому документи
будуть потрібні в оригіналі, то необхідно додати копії цих документів.